Свински ребра с боб в гювеч

21/02/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру158281544510
Приготвяне30 мин.
Готвене100 мин.
Общо130 мин.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 509
  • Преглеждания за месеца199
  • Преглеждания за седмицата37
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ребрата се отделят от месото, пускат се в подсолена вода и се варят за бульон поне 30 минути.

Смесва се с виното и се оставя още 10 минути на котлона. Добавя се доматено пюре, медът и захарта. Месото се нарязва на парчета и се поръсва със сол и черен пипер, намазват се и с малко доматено пюре.

Лукът, морковите и чесънът се нарязват и запържват в загрято олио. Поръсваме с чубрица. Консерва боб се отцежда и сипва в глинен съд, отгоре сипваме запържените зеленчуците, върху тях - месото от ребрата и се залива с бульона.

Печем в загрята фурна 180 градуса около час и половина. Сваля се капакът и печем до зачервяване на месотоподобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар