Тас кебап със свинско

22/02/2016
yoana
отyoanaНовак131
"Като класическо произведение - всички сме го опитвали и всички с удоволствие ще хапнем пак от него "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо32 581
  • Преглеждания за месеца3442
  • Преглеждания за седмицата226
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се обезкостява, надребнява и запържва в мазнината заедно със скълцания лук.

Когато лукът промени цвета си, се слагат малко по малко доматеното пюре, брашното и червеният пипер.

Яденето се разрежда с бульон или вода, посолява се и се оставя да се готви на умерена температура. Когато омекне месото, се слагат черният пипер и бахарът.

Оризът се запържва в брашното и се добавя вода в съотношение 3 към 1. Гозбата се вари на тих огън до готовност.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Ваня
Ваня
25.02.2016 15:32
Вкъщи често се приготвя този кебап.
1
0
Гергана  Георгиева
Хубавото на тази манджа е че може да се готви и с друг вид месо. Скоро не съм я готвила, така че благодаря, че ме подсети! :)
1
1
yoana
yoana
24.02.2016 12:22
Така е, става вкусна с почти всяко месо. :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв