Сиропиран сладкиш с портокал

23/02/2016
Янка Атанасова
отЯнка АтанасоваГотвач159142262
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 815
  • Преглеждания за месеца86
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг1 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата и захарта много добре. Прибавяме брашното с бакпулвера и ванилията, изсипваме в подходяща тавичка за печене.

Печем около 20 мин. в предварително загрята на 180 градуса фурна. След като е готово, изчакваме блата да се охлади.

През това време приготвяме крема, като разбиваме двете киселите млека с пудрата захар и кората и сока на портокала и заливаме вече охладения блат.

Оставяме за една нощ в хладилник да стегне, за да може добре да се сиропира сладкишът.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ивелина
Ивелина
25.02.2016 10:34
Лесно и много вкусно!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв