Чеснова супа

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Чеснова супа1 / 2
17/11/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Уникално вкусна супа, която ще бъде на масата ви след по-малко от 20 минути"

Необходими Продукти

  • хляб - 4 филийки
  • масло - 80 гр.
  • прясно мляко - 250 мл.
  • кашкавал - 200 гр.
  • чесън - 6 скилидки
  • брашно - 2 с.л.
  • бульон - 2 кубчета
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филийките се режат на хапки и се запържват в маслото до получаване на златист цвят. Завира се 750 мл. вода, в която се поставят пасирания чесън, кубчетата бульон, половината от разтопеното масло и прясното мляко , което е разбито брашното. Ври 15 мин.

Сервираме хапките залети със супа и поръсени с настърган кашкавал.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
59
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ели
Ели
А бульона какъв трябва да е, има ли значение ?
06.10.2011 14:25