Картофи с червено вино и свинско

23/02/2016
Adriyana - Adi
отAdriyana - AdiЧирак105113
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 279
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите обелваме и нарязваме на едри кубчета и поставяме в тава.

Нарязаното на кубчета месо варим във виното 10 мин. Отделяме бульона при картофите, пържим в тиган до златисто и добавяме лука и моркова на кубчета.

При готовност добавяме солта вегетата и пиперите, изсипваме при картофите и добавяме една чаша вода.

Печем на фурна под фолио, като последните 10 мин. махаме фолиото, да се запече.

По желание добавете магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!