Пилешки шишчета с бекон

23/02/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф102212359513
"И без бекон са си вкусни, но в комбинация с бекон и зеленчуци са направо съвършени "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо526
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг-
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • пилешко месо - 1 кг (Филе)
  • бекон - 400 г пушен
  • гъби - 1 буркан
  • лук - 2 глави
  • чушки - 3 - 4 бр. червени
  • соев сос - 1 ч.л.
  • мед - 1 ч.л
  • черен пипер - 1 щ.
  • лимон - 1 бр.
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото нарязваме на кубчета. Всички подправки омесваме в купа с малко вода.

Месото на кубчета го слагаме в купата с подправките. Така е хубаво да постои поне час и тогава го нанизваме на шишове, като редуваме късче месо, бекон, лук, чушка и гъби.

Готовите шишчета се напръскват с още олио, преди да се сложат на скарата. Когато са готови, се гарнират с домат и лимон.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар