Бабината селска агнешка дроб сарма

23/02/2016
Adriyana - Adi
отAdriyana - AdiЧирак105113
"Баба готви най-добре! Това не го казваме напразно, просто тази селска агнешка дроб сарма е една от най-вкусните, които сме опитвали"
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
25 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо67 285
  • Преглеждания за месеца1015
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана12 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена25

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържваме почистените дреболии с нарязания лук. Добавяме ориза и 1.5 л вода. Овкусяваме с подправките и печем в загрята фурна.

Преди да махнем от огъня слагаме и ситно нарязаните магданоз и девесил.

Разбъркваме и запичаме.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

един българин
явно когато баба ти е обяснявала рецептата ти си мислела за друго и не си я слушала- първо в рецептата няма джоджен / гьозум /,второ няма масло ,трето подправките не се слагат накрая , а в началото с бульона / водата / за да може ориза да поеме миризмите и люто не се слага щом ще е традиционна дборсърма -това да не ти е шкембе чорба , четвърто не може с едно изречение да се обяснява приготвянето на това ястие -несериозно е и последно .....едно е традиционна българска дроб сърма , съвсем друго е дреболии и ориз по китайски - твоята рецепта изглежда се отнася за второто ястие
21
0
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
23.02.2016 16:37
Бабите винаги глезят повече от майките - за това си мисля че все ще измислим как да ги глезим че да ни идват по-често на гости :)
8
0
Наталия Петрова
С нови моди като " горме " и ГМО , малко трудно...
4
0

Виж всички коментари или напиши такъв