Бабината гергьовска супа

23/02/2016
Adriyana - Adi
отAdriyana - AdiЧирак105113
"В голяма тенджера и на бавен огън на печката на дърва - това е тайната на най-вкусната бабина гергьовска супа "
Приготвяне15 мин.
Готвене65 мин.
Общо80 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 403
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържваме агнешките дреболии и месото с лук моркови и печена червена чушка.

Посоляваме и пиперосваме. Заливаме с 5 л вода. Вари се 20 мин., слагаме ориза и доматите.

Оставяме яденето да къкри на огъня, докато се сготвят всички продукти.

При готовност поръсваме с пресните подправки и поднасяме.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Вера Паева
Вера Паева
30.04.2016 23:21
много вкусна стана
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв