Картофи в масло с яйца

24/02/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф747308266
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 087
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • картофи - 5 - 6 бр.
  • масло - 2 - 3 с.л.
  • лук - 1/2 глава или чесън
  • яйца - 3 бр.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган се разтопява маслото. Картофите се обелват и се режат на кубчета.

Лукът се надробява на ситно. Яйцата се разбиват в отделна купа. Картофите се добавят към разтопеното масло. Овкусяват се със сол на вкус.

Добавя се лукът, похлупват се с капак и се задушават до готовност.

След това се добавят разбитите яйца и се разбърква, докато яйцата бъдат готови. Сервират се топли.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ивелина
Ивелина
25.02.2016 10:27
Идеята ми харесва и е интересна.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!