Картофи в масло с яйца

24/02/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф735308265
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо907
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган се разтопява маслото. Картофите се обелват и се режат на кубчета.

Лукът се надробява на ситно. Яйцата се разбиват в отделна купа. Картофите се добавят към разтопеното масло. Овкусяват се със сол на вкус.

Добавя се лукът, похлупват се с капак и се задушават до готовност.

След това се добавят разбитите яйца и се разбърква, докато яйцата бъдат готови. Сервират се топли.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ивелина
Ивелина
25.02.2016 10:27
Идеята ми харесва и е интересна.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв