Веган мъфини Червено кадифе

24/02/2016
София
отСофияНовак12
"София определено знае как да ни изкуши с нещо страшно вкусно и в същото време здравословно. Разкошни са тези мъфини "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 760
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и нарежете цвеклото, задушете го до омекване, след което го пасирайте до получаването на хомогенно пюре.

Замесете рядко тесто с брашното, бакпулвера, захарта и пюрето – на гъстота трябва да наподобява кексова смес.

Сместа се разпределя във форми за мъфини – най-удобни за употреба са силиконовите, но и обикновени ще ви свършат работа.

Мъфините се пекат на загрята фурна на не повече от 150 градуса за около 1 час, или докато клечката за зъби излиза чиста. Имайте предвид, че сърцевината ще остане лепкава заради цвеклото.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар