Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени Гъби»Пълнени гъби с пастърма

Пълнени гъби с пастърма

СофияСофия
Новак
12243151
Пълнени гъби с пастърма
Снимка: София
1 / 3
24/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Вадете виното от хладилника, намерили сме му компания, която ще му допадне"

Необходими Продукти

  • печурки - 250 г
  • топено сирене - 4 - 5 бр. (триъгълничета)
  • кашкавал - 100 г
  • пастърма - може и филе или бекон (същия брой резенчета, колкото са гъбите)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се измиват, след което се махат пънчетата им. Напълнете ги с топено сирене.

Навийте резените пастърма на малки ролца, след което ги прикрепете към гъбите с помощта на клечка за зъби.

Подредете гъбите в тава и върху тях настържете кашкавал.

Запечете ги в загрята на 200 градуса фурна до получаване на хубав златист цвят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ивелина
Ивелина
Супер е!
24.02.2016 19:29