Домашни кюфтета на жар

27/02/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции9
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо787
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • кайма - 1 кг (в случая домашна)
  • зелен лук - 2 - 3 стръка
  • червен лук - половин глава
  • бира
  • хляб - половин филийка натрошен
  • подправки - по избор
  • магданоз - 2 - 3 стръкчета
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесваме каймата с всички останали продукти - зелен лук, червен лук, нарязан магданоз, натрошен на ситно хляб и сипваме съвсем малко бира.

Добавяме и останалите подправки (пикантина, чубрица, червен пипер, черен пипер, кимион).

Когато омесим хубаво каймата оформяме кюфтенцата и ги печем на жар на скара. Добър апетит!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Веселина Константинова
Много апетитно изглеждат, Ивке! Месо приготвено на жар, придобива невероятен аромат!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв