Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Кайма»Солено Руло»Рулца Стефани само за 35 минути

Рулца Стефани само за 35 минути

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k4k4k4k7
Рулца Стефани само за 35 минути1 / 9
24/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4 бр рулца
"Всеки обича класическото руло Стефани, но днес ще ви представим един лесен и бърз вариант на мини рулца Стефани, които освен, че са много вкусни са приятна изненада за всеки гост"

Необходими Продукти

  • кайма - 500 г. с подправки
  • хляб - 1 филийка сух
  • галета - 1 суп. лъжица
  • яйца - 2 бр. твърдо сварени
  • кисели краставички - 4 бр.
  • моркови - 1 - 2 бр от туршия
  • брашно - за овалване на рулцата
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесваме каймата с филийката хляб (предварително накисната във вода и добре отцедена) и галетата. Разделяме каймата на четири равни части.

Всяка разстиламе и слагаме плънка от нарязани твърдо сварени яйца, краставички и моркови нарязани на пръчици. Завиваме стегнати рулца, които овалваме в брашно. За по-лесно оформяне на рулцата работим с влажни ръце и върху влажна повърхност, използвам опаковката на пакетчето кайма, върху нея разстилам каймата и навивам рулцата.

Готовите рулца изпържваме в средно загрято олио от всички страни до готовност.

Поднасяме с гарнитура по вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
Пробвала съм само с плънка яйце.
16.05.2016 01:02
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Страхотни са,и аз ги приготвям по същия начин,но накрая ги глазирам със смес от кетчуп и къри,намазвам отгоре всяко рулце и става много вкусно :)
25.02.2016 10:28
1
Ивелина
Ивелина
Невероятни са!
25.02.2016 10:12
1