Най-лесната, най-вкусната бисквитена торта

24/02/2016
Сия Рибагина
отСия РибагинаМастър Шеф67495719835
"Нашата читателка Сия твърди, че това е най-лесната, най-бързата и най-вкусната бисквитена торта, която някога сте опитвали и се приготвя само за 15 минути. Ние сме склонни да и вярваме. Дали е наистина така? Преценете сами"
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
22 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо138 721
  • Преглеждания за месеца523
  • Преглеждания за седмицата16
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена22

Необходими Съставки

  • бисквити - 3 пакета чаени (с дупки)
  • пудинг - 2 бр. шоколад без варене
  • пудинг - 1 бр. ванилия без варене
  • сладко от малини - 1 бурканче
  • прясно мляко - 1 литър
  • орехи - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете трите вида крем като използвате прясното мляко и следвате указанието на опаковката.

На дъното на тавичка или формата в която ще редите тортата сложете малко от ваниловия крем, наредете отгоре бисквитите една до друга.

Във отвора на всяка бисквита сложете по малко от сладкото. Сипете белия крем върху бисквитите, подравнете и наредете пак бисквити, следва отново сладко във всяка дупчица и отгоре сложете шоколадовия крем.

Процедурата се повтаря с последен ред бисквити, сладко и най-отгоре другия шоколадов крем.

За декорация отгоре може да сложите натрошени орехи, капчици от сладкото и да начупите от бисквитите ако са ви останали.

Сложете в хладилник да стегне за поне 6 часа.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ивелина
Ивелина
25.02.2016 07:26
Обожавам я!
5
1

Виж всички коментари или напиши такъв

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!