Свинско със зеленчуци

25/02/2016
Сия Рибагина
отСия РибагинаМастър Шеф67294217675
"Поредното много вкусно свинско месо, приготвено в глинен гювеч. Приготвя се бързо, пече се бавно, и може да нахрани цялото семейство."
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 776
  • Преглеждания за месеца139
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и измийте зеленчуците. Нарежете ги на едро и ги сложете в дълбока тава или глинен съд.

Месото нарежете на парчета и добавете към зеленчуците, сипете доматите консерва, сложете и пюрето, подправете на вкус, сипете зехтина и разбъркайте всичко.

Сипете бульона, захлупете с капак и сложете във фурната на 180 градуса за около 2 часа. При поднасяне поръсете всяка порция със пресен магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар