Гювеч със свинско месо

26/02/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф717302144
"Приготвяме този ароматен гювеч само за най-скъпите си гости!"
Приготвяне50 мин.
Готвене180 мин.
Общо230 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо23 627
  • Преглеждания за месеца1103
  • Преглеждания за седмицата133
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на едро и се запържва леко в тиган заедно с чубрицата, сол и соев сос.

Лукът се нарязва на едри кръгове. Кашкавалът се нарязва на кубчета, картофите на едро и към тях се добавят грах.

Гювечът се намазнява. Най-отдолу се слага малко от месото, 2-3 печени чушки, 2 пилешки филенца, половината от лука и картофите с граха и малко от кашкавала.

Поръсва се с малко сол, чубрица и червен пипер. След това се слага останалото месо, пак 2-3 чушки, 2 пилешки филенца, лук, картофи с грах.

Долива се вода, колкото да покрие продуктите. Пече се във фурна на 180 градуса, като 15 минути преди изваждане, се поръсва с останалия кашкавал.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар