Супа с кренвирши и зеленчуци

26/02/2016
Илияна Димоваот Илияна ДимоваМастър Шеф 3x
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо92
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Белим и настъргваме на едро морковите и целината. Нарязваме зелето и чушката.

Картофите белим и нарязваме на малки кубчета. Така приготвените зеленчуци задушаваме в мазнината, докато омекнат.

Към края на задушаването прибавяме и грах от консерва. Задушените зеленчуци посоляваме на вкус и заливаме с 3-4 чаени чаши топла вода.

Щом заври супата, прибавяме и нарязаните кренвирши - ситно или на колелца. Супата се вари още 10 минути. Застройваме с разбито яйце и кисело мляко. Поръсваме с нарязан пресен магданоз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар