Фини дребни сладки

26/02/2016
Илияна Димова
отИлияна ДимоваМастър Шеф115064311155
"Добре е да имате подръка дребни сладки, ей така - за похапване и да настроение. В краен случай може да почерпите с тях и гостите си "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции1 тавичка
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 280
  • Преглеждания за месеца109
  • Преглеждания за седмицата33
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мекото масло, ванилията и захарта се разбиват на пухкав крем. Прибавят се при постоянно разбиване един по един жълтъците.

Получената смес се сгъстява с брашното, без да се меси с ръце. Трябва да се получи меко тесто, от което оформяме топчици. Подреждаме в тава върху хартия за печене.

Може да направим трапчинка и да сложим малко мармалад. Печем сладките в средно топла фурна 160-170 градуса до порозовяване. Още топли поръсваме с пудра захар.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар