Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Яйца»Омлет»Омлет с бекон и кашкавал

Омлет с бекон и кашкавал

Омлет с бекон и кашкавал
Снимка: цветослава киркова
1 / 3
26/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
1
"Омлетът си е хубав, но най-на сърце ни е тази с кашкавал и беконче"

Необходими Продукти

  • яйца - 3 бр.
  • бекон - 100 г пушен
  • кашкавал - 50 г
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със солта и се смесват с нарязания на кубчета бекон и настъргания кашкавал.

Сместа се изсипва в тиган с незалепващо покритие и се оставя, докато хване коричка отдолу.

Обърнете внимателно, за да се запече и от другата страна.

Сервирайте готовия омлет с гарнитура по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: