Ароматно ярешко с вино

27/02/2016
Сия Рибагина
отСия РибагинаМастър Шеф67294217675
"Няма нужда да ни каните, ние по неустоимата миризма на крехко агнешко ще открием къде сте и ще дойдем сами!"
Приготвяне10 мин.
Готвене150 мин.
Общо160 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 132
  • Преглеждания за месеца154
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете подправките в купа, сипете зехтина и разбъркайте.
Сполучената смес намажете хубаво месото от всички страни като го втриете в него.

Преместете месото в тавата, сложете скилидките чесън, размийте пюрето във виното и го сипете, изстискайте и сока на двата лимона.

Покрийте тавата с алуминиево фолио и сложете във фурна, загрята на 170 градуса за 2 часа, след което махнете фолиото и дозапечете още 30 мин до приятен загар на месото.

Поднесете с ориз, агнешка дроб сърма или картофи.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар