Тиква с крем-карамел

27/02/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене90 мин.
Общо100 мин.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 327
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата17
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Половин тиква се поръсва със захар и се запича.

После в нея се излива млечно-яйчена смес за крем карамел, приготвена от 6 яйца, 8 с.л. захар и литър мляко.

Пече се на 100-150 градуса до готовност.

Ако е по-малка тиквата, сместа е наполовина.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ваня Георгиева
Много ефектна рецепта мисля да я пробвам. Карамел в случая няма.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв