Яхния с наденица

Яхния с наденица
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 2
27/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Вкусна идея за вечеря - бързо, бързо ще приготвите тази яхния с наденица"

Необходими Продукти

  • лук - 3 глави
  • домати - 1 буркан, косервирани
  • къри - 1 ч.л.
  • олио - 2 с.л.
  • наденица - 2 парчета
  • чушки - 1 бр. червени
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрява се олио в тиган и запържваме ситно нарязан лук и ленти чушки.

Наденицата се нарязва на кръгчета. Сипва се и се запържва леко, добавяме нарязаните домати, разбърква се.

Овкусява се с къри, малко сол и поръсваме с нарязан магданоз. Вари се до готовност на зеленчука.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: