Бутерки с топено сирене

27/02/2016
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф 3x
"Хрупкави и маслени бутерки с топяща се сърцевина от сирене...Апетитът идва и с гледането! "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 544
  • Преглеждания за месеца71
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена3

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Бутер тестото се разстила на плота или масата. Леко се разточва със точилка.

Режат се правоъгълници, като единият се маже със разбито яйце и по средата се слага парче топено сирене.

Другият правоъгълник се поставя върху този и целта на яйцето е да се слепят двата пласта от кората. С вилица леко ги притискам по краищата.

Мажат се отгоре с разбито яйце + малко вода и със нож се цепват на кръст. Пекат се в загрята фурна на 200 градуса.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Ваня Георгиева
Да може и със всякакъв вид сирене и извара също. :)
0
0
Биляна
Биляна
29.03.2016 10:54
аз ги правя и с крема сирене също са много хубави
0
0
Ваня Георгиева
Радвам се че ви харесват моите рецепти, а за килограмите ги качва мъжът ми, но много се радва така ....
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв