Пържена бяла риба

27/02/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф92612288283
"Всички, които са на диета, могат само да съжаляват. А ние ще изядем и тяхната порция пържена бяла риба "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 388
  • Преглеждания за месеца1018
  • Преглеждания за седмицата97
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се изчиства и измива много добре. Оставя се да се отцеди от водата и се посолява, като се оставя да си поеме солта поне половин час.

В тава изсипваме брашното и всяка риба овалваме една по една, като я разстиламе на плота, за да поеме хубаво брашното.

Готовите риби пържим в сгорещена мас до зачервяване.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Ваня Георгиева
Аз лично съм я ловила със въдица от реката. :) Навсякъде из България е с различни имена. Но е много вкусна.
0
0
Пенко Димов
Пенко Димов
29.03.2016 13:32
Това не е бяла риба, а уклей (облез).
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв