Крехки пържоли в йенска тенджера

27/02/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф721302264
"Крехки и сочни, тези пържоли в йена направо се топят в устата! Да ви е сладко, приятели!"
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо25 890
  • Преглеждания за месеца840
  • Преглеждания за седмицата75
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се намазват с горчица и майонеза и се подправят със сол, черен пипер и кимион на вкус.

Гъбите се нарязват и се слагат в тенджерата заедно с месото. Заливат се с вино и бульон.

Добавя се маслото на парчета и отгоре се подрежда топенето сирене на шайби.

Захлупва се капак и се пече във фурна около 1 час. След това се маха капакът и се оставя във фурната, докато хване златист загар.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар