Торта с бишкоти и домашен крем

27/02/2016
Наталия Петрова
отНаталия ПетроваГотвач3446692552
"От графата Лесно, бързо и мнооооого вкусно! Бишкотена тортичка за душата smile emoticon"
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 683
  • Преглеждания за месеца982
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджерата слагаме 2/3 от млякото, захарта и настърганата кора от лимона, за да заврят.

В дълбок съд разбъркваме добре жълтъците, останалата част от млякото, ванилията и брашното.

След като млякото заври на тънка струя, при непрекъснато бъркане, добавяме яйцата и млякото.

Изчакваме да се сгъсти достатъчно кремът и след това е готов. В подходящ съд редуваме потопените в сока от компота бишкоти и готовия крем, докато свършат продуктите.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар