събота, 1 ноември

Вратна пържола на скара

Публикувана от:
Видяно: 7 044 пъти
Националност: Българска Кухня
Категория: Свинско
Рецепта за Вратна пържола на скара
Приготвяне
Готвене
Общо
Порции4

Необходими Продукти

  • свинско месо - 4 вратни пържоли
  • бира - 500 мл
  • лук - 1 глава
  • сол
  • черен пипер
  • лимони - за гарниране

Приготвяне на Вратна пържола на скара

Начукайте добре свинското, като го сложите в найлонов плик. Сложете пържолите в тава, като преди това ги натъркате със сол и черен пипер. Залейте с бирата и разпределете нарязания лук. Покрийте тавата и оставете на хладно да се овкуси за 2 часа.

Загрейте грила и натъркайте реотаните с половин глава лук, забучена във вилица. Скарата трябва да е добре загряна.

Изпечете пържолите от двете страни до готовност.

4.0 от 7 Гласа

Бъди първият, който ще даде своя отзив тук!

Домашна и уникална рецепта за Вратна пържола на скара. Доволен ли си от това, което намери? Прелисти другите ни рецепти за Вратна пържола на скара. Изпробвани рецепти от българската и интернационална кухня. Съвети как да сготвим Вратна пържола на скара в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с безброй рецепти, вкусотии, съвети и идеи от нашите автори, на едно място.