Вратна пържола на скара

14/06/2011
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Вратните пържоли се изпичат отлично на скара и остават толкова крехки!"
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 980
  • Преглеждания за месеца284
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,4 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

  • свинско месо - 4 вратни пържоли
  • бира - 500 мл
  • лук - 1 глава
  • сол
  • черен пипер
  • лимони - за гарниране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте добре свинското, като го сложите в найлонов плик. Сложете пържолите в тава, като преди това ги натъркате със сол и черен пипер. Залейте с бирата и разпределете нарязания лук. Покрийте тавата и оставете на хладно да се овкуси за 2 часа.

Загрейте грила и натъркайте реотаните с половин глава лук, забучена във вилица. Скарата трябва да е добре загряна.

Изпечете пържолите от двете страни до готовност.подобни рецепти тук

5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Валентин Миранов
Стават много вкусни и сочни!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв