Вратна пържола на скара

Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
14/06/2011
"Вратните пържоли се изпичат отлично на скара и остават толкова крехки!"
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+2 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
Статистика
  • Преглеждания общо14 533
  • Преглеждания за месеца156
  • Преглеждания за седмицата51
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3,6 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • свинско месо - 4 вратни пържоли
  • бира - 500 мл
  • лук - 1 глава
  • сол
  • черен пипер
  • лимони - за гарниране

Приготвяне

Начукайте добре свинското, като го сложите в найлонов плик. Сложете пържолите в тава, като преди това ги натъркате със сол и черен пипер. Залейте с бирата и разпределете нарязания лук. Покрийте тавата и оставете на хладно да се овкуси за 2 часа.

Загрейте грила и натъркайте реотаните с половин глава лук, забучена във вилица. Скарата трябва да е добре загряна.

Изпечете пържолите от двете страни до готовност.[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 3
4 2
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Валентин Миранов
Стават много вкусни и сочни!
0
0

Най-популярните рецепти от категорията

Подобни и изпробвани

Избрани

Gotvach.bg във Фейсбук

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още от категориите

Още рецепти с