Пиле със сметана и гъби

28/02/2016
Adelina Georgieva
отAdelina GeorgievaНовак2123
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 557
  • Преглеждания за месеца182
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди се нарязват на кубчета в тенджера с мазнина и се запържват за кратко.

Налива се бялото вино и се оставят да се задушат, докато омекнат и алкохолът изври. Добавят се гъбите, ако са от буркан.

Ако са пресни, се задушават предварително в мазнина и после се добавят към пилешкото. След това се добавя и сметаната, докато се затопли добре.

После се добавя на малки парчета и топено-пушеното сирене, докато се разтопи напълно. Подправя се с черен пипер и босилек. Сол се добавя при необходимост.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Pressy
Pressy
20.03.2016 22:30
strahotno
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв