Лесен пай с круши

28/02/2016
Adelina Georgieva
отAdelina GeorgievaНовак2123
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 433
  • Преглеждания за месеца416
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте захарта с жълтъците, добавете разтопения маргарин. Прибавете пресятото с бакпулвера брашно и прясното мляко.

Разбъркайте сместа до хомогенност и я изсипете в предварително намаслена тавичка. Печете до получаването на златист цвят.

Върху изпечения блат се нареждат резени обелени круши. Върху тях се изсипват разбитите на пухкав сняг с 4 с.л. захар белтъци.

С помощта на лъжица оформете връхчета. Допечете сладкиша в слаба фурна за кратко – необходимо е само белтъците да порозовеят.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Adelina Georgieva
Adelina Georgieva
28.02.2016 22:59
За ябълките пробвайте с карамел на тавата, масло, ябълките и отгоре кексовата смес. Обръщане на сладкиша след изстиване и декорация по желание
1
0
Йорданка
Йорданка
28.02.2016 22:55
аха ясно, благодаря много, щях да изхабя ябълките :)))
0
0
Adelina Georgieva
Adelina Georgieva
28.02.2016 22:57
Моля:) Изхранвам 3-ма мъже у дома и съм се научила да бъда практична..С малко усилия да постигам максимален резултат
1
0
Adelina Georgieva
Adelina Georgieva
28.02.2016 22:53
тази рецепта е подходяща за мек и сладък плод:)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!