Свински джолан със зеле

28/02/2016
Джемиле Чешлиеваот Джемиле ЧешлиеваМастър Шеф 4x
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 230
  • Преглеждания за месеца119
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 бр. джолан
  • кисело зеле - 1 глава
  • червен пипер - 1 с.л.
  • черен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В пръстен гювеч се слага зелето.

Поръсва се с четен пипер и червен пипер, мазнина.

Добавя се джоланът с подправки по желание и се пече в умерена фурна на 200 градуса.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар