Хапки от заешко месо

15/06/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваИноватор9049293
"Парти предложение, на което ще отговорим с няколко бири и утвърдително кимане с глава "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 649
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • заешко месо - 1 кг обезкостено
  • яйца - 3 броя
  • галета
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • соев сос - 2 ч.л.
  • къри - 2 щипки
  • лимони - 1 брой
  • магданоз - няколко стръка пресен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете целия заек, обезкостете го и го нарежете на средни хапки. Овкусете ги в голяма купа със соевия сос, къри, сол, черен и червен пипер.

Оставете в хладилника да се овкусят за около час. Загрейте мазнина в тиган, оваляйте хапките последователно в галета, яйца, пак галета и завършете с яйца.

Хапките от заешко месо се пържат в доста мазнина и силно сгорещена, докато хванат златиста коричка. Поднесете заешките хапки с накължан магданоз и резени лимон.

подобни рецепти тук

5 4
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

reni
reni
16.03.2013 12:16
Страхотно е
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв