Печено свинско с билки

29/02/2016
"Хайде! Знаете, че не можете да му устоите "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо509
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на малки пържолки. Овкусете го със соев сос, Терияки и билките.

Посолете със сол. Оставете го за около 1 час, да си поеме от ароматите.

Наредете месото в йенска тенджера. Сложете капака и печете, докато месото омекне и придобие кафеникав цвят.

Преди готовност поръсете с настърганата Гауда и запечете до разтопяването й.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Ваня Георгиева
Благодаря. Има толкова нови неща които не съм чувала.:)
0
0
Гергана  Георгиева
Вид твърдо сирене
0
0
Ваня Георгиева
Гауда какво е?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв