Ярешко по пирдопски

29/02/2016
Adriyana - Adi
отAdriyana - AdiЧирак105113
Приготвяне20 мин.
Готвене240 мин.
Общо260 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 011
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички зеленчуци се нарязват на едро, заедно с месото се поставят в дълбок гювеч.

Чесънът и лютата чушка се оставят цели. Чесънът е дори с обелките и се поставя най-отгоре.

Маслото се разтопява и се излива горещо върху останалите съставки, заедно с подправките.

Пече се на 140 градуса 4 часа в запечатан с тесто гювеч. Сервира се горещо с наситнен магданозподобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ваня Георгиева
Много вкусно изглежда аз често готвя ярешко, ще пробвам и твоята рецепта но може би без дафиновия лист.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв