Питка хляб

29/02/2016
Джемиле Чешлиеваот Джемиле ЧешлиеваМастър Шеф
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции1 тава
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо447
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прясното мляко трябва да е хладко. Към него се добавят всички продукти и се омесва меко тесто. Оставя се да втаса 20 мин. След това тестото се разделя на три равни части.

Леко се разточват. Намазват се леко с масло. Вътре се слага настърган кашкавал и нарязания на резени колбас. Оформят се във вид на продълговат хляб.

Нареждат се в намазнена тава, оставят се да втасат още малко, намазват се с разтопено масло. Правят се разрези отгоре и се поръсват със сусам.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар