Мариновано говеждо месо във вино

29/02/2016
Йорданка
отЙорданкаИноватор3632571613
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо188
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме говеждото на парчета и го осоляваме на вкус. Към него прибавяме нарязаните чесън и лук. Добавяме оцета, ракията и виното.

Смиламе ядките и ги добавяме към месото. Разбъркайте добре и оставете за няколко часа в хладилник, за да може месото да поеме от маринатата.

Запържваме в загрят тиган докато се изпари марината. Сервира се топло и по желание може да добавите пресен магданоз отгоре.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар