Gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Гювечета»Гювечета с каквото има

Гювечета с каквото има

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
7218k2k12k5
29/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4
"Лесни гювечета с каквото намерите в хладилника... но пък както винаги много вкусни и оригинални"

Необходими Продукти

  • кренвирши - 4 бр.
  • лук - 2 глави кромид
  • топено сирене - 200 г
  • бекон - 200 г пушен
  • маслини - няколко броя
  • яйца - 4 бр.
  • мащерка
  • риган
  • черен пипер
  • кашкавал - 250 г
  • домати - 8 с.л млени
  • зехтин - за намазване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете лука и го нарежете на полумесеци. Кренвиршите нарежете на колелца, а бекона на тънки парчета.

Подмажете гювечетата от вътре и сложете във всяко кренвиршче, отгоре топено сирене, маслинки, лук и по две супени лъжици от доматите и подправете.

Покрийте със слайсове бекон и настържете кашкавал.

Печете около 30 минути на 180 градуса след което извадете внимателно и чукнете във всяко по едно яйце. Допечете още 15 мин. и сервирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Добре подбрани продукти,чудесно гювече се е получило
29.02.2016 20:52