Бавно печен свински джолан

29/02/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
"Бавно печен джолан с масло и бяло вино - затова пък много крехък и сочен"
Приготвяне20 мин.
Готвене260 мин.
Общо280 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо46 478
  • Преглеждания за месеца727
  • Преглеждания за седмицата158
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркваме подправките и солта и обтриваме внимателно и старателно месото.

Поставяме го в дълбока тава, на дъното на която сме сипали малко вода и виното.

Върху месото поставяме парчета масло.

Покриваме с алуминиево фолио и печем на 150 градуса за 3 часа. Вадим и поливаме месото с получения сос, връщаме за още час във фурната. Махаме фолиото и оставяме за още 20 минути.

Сервираме с гарнитура от картофи и ориз.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Теодора  Иванова Каменова
Чудесна рецепта, много вкусно, готви се сам , докато съм на работа. Първият път дори не успях да го снимам, толкова се хареса. Много благодаря за рецептата !
1
0
58047
58047
04.03.2016 16:05
грозна снимка братя и сестри
9
1

Виж всички коментари или напиши такъв