Чеснови крекери с кьопоолу

29/02/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции16
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо265
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отстранете коричките хляб от филиите. Счукайте чесъна заедно със ситно нарязания магданоз и задушете сместа в микровълнова фурна за около 3 минути.

Нарежете филийките на желаната от вас форма /в случая са триъгълничета/ и ги намажете с масло и чесновата смес. Запечете крекерите в силно сгорещена фурна за кратко.

Направете кьопоолу, като почистите зеленчуците от люспите и семките. Нарежете ги на парченца, добавете солта и пасирайте /нека консистенцията да е по-едра/.

Към пасираната смес прибавете настърганото сирене и майонезата. Разбъркайте до еднородна смес. Сложете върху всяко чеснов крекер от кьопоолуто, гарнирайте със сушени мариновани домати и клонче магданоз.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Нина Иванова Иванова
Много красиви! И предполагам (ще пробвам) и вкусни :)
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв