Туршия с камби, моркови и карфиол

15/07/2011
тинот тинНовак
"Перфектната туршия се приготвя с качествени зеленчуци и по наша рецепта, да го знаете!"
Готвене2 мин.
Общо2 мин.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо126 589
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана12 пъти
  • Рейтинг3,6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всеки буркан пълним с камби, нарязани на парченца, моркови на колелца, карфиол розички и кервиз на ситно.

Във всеки буркан слагаме 1 к.ч. (70 мл) оцет, 1 с.л. сол и 2 с.л. захар. Доливаме с вода и затваряме с капачките.

Стерилизираме за 1-2 минути. Като заврат, ги вадим.подобни рецепти тук

5 16
4 11
3 14
2 3
1 5
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Aleksandar
Aleksandar
30.09.2015 23:01
S 1 supena lujica dali shte mojesh da ovkusish 3 litra suvmestimost, malko se sumnqvam? haha logika
2
0
Aleksandar
Aleksandar
30.09.2015 23:00
1 с.л. сол и 2 с.л. захар
Logichno e . Raztvori tezi dve sustavki v kompoten burkan opitai ot raztvora i shte razberesh tochnara proporciq.
0
1
мая миланова
мая миланова
12.10.2014 14:54
независимо от буркана оцета е до резката
10
2

Виж всички коментари или напиши такъв