събота, 13 февруари

Туршия с камби, моркови и карфиол

От тинНовак 15/07/2011
Готвене
Общо
Изпрати Туршия с камби, моркови и карфиол
до име:
до имейл:
от име:
от имейл:
Прати
Статистика
  • Споделяния
  • Харесвания
  • Преглеждания общо99 863
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата16
  • Коментирана12 пъти
  • Рейтинг3.4 от 5

Необходими Продукти

  • камби
  • моркови
  • карфиол
  • кервиз
  • сол
  • захар
  • оцет
Сготви+2 точки
Бъди първият, който ще ползва новата опция тук.

Приготвяне на Туршия с камби, моркови и карфиол

Всеки буркан пълним с камби, нарязани на парченца, моркови на колелца, карфиол розички и кервиз на ситно.

Във всеки буркан слагаме 1 к.ч. (70 мл) оцет, 1 с.л. сол и 2 с.л. захар. Доливаме с вода и затваряме с капачките.

Стерелизираме за 1-2 минути. Като заврат ги вадим.[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Обща оценка за рецептата:Дай и ти своята оценка!
3.4 от 48 Гласа

Отзиви (12)

Най-новитеНай-добритеНай-лошите
0
0
Отговор
Aleksandar

2015-09-30, Оценка 5.0 от 5 за Туршия с камби, моркови и карфиол

S 1 supena lujica dali shte mojesh da ovkusish 3 litra suvmestimost, malko se sumnqvam? haha logika
0
0
Отговор
Aleksandar

2015-09-30, Оценка 5.0 от 5 за Туршия с камби, моркови и карфиол

1 с.л. сол и 2 с.л. захар
Logichno e . Raztvori tezi dve sustavki v kompoten burkan opitai ot raztvora i shte razberesh tochnara proporciq.
2
1
Отговор
мая миланова

2014-10-12, Оценка 5.0 от 5 за Туршия с камби, моркови и карфиол

независимо от буркана оцета е до резката
4
1
Отговор
10875

2014-01-30, Оценка 5.0 от 5 за Туршия с камби, моркови и карфиол

След колко време е готава за консумация?
2
0
Отговор
Пламен

2013-09-25, Оценка 5.0 от 5 за Туршия с камби, моркови и карфиол

Извинете, след колко време бурканът е готов за консумация?
10
0
Отговор
ДЖУДЖЕТО

2012-10-28, Оценка 5.0 от 5 за Туршия с камби, моркови и карфиол

А ТАЗИ ТУРЩИЯ МОГА ЛИ ДА Я СЛОЖА В БИДОН,
8
2
Отговор
Бачо Кольо

2012-10-27, Оценка 5.0 от 5 за Туршия с камби, моркови и карфиол

Напълнете бурканите с комби (на парчета), карфиол, моркови и целина. Залейте с вряща марината (1 оцет, 2 вода, сол, даф.лист, захар и мед), затворете и обърнете бурканите. Ако искате да е по-здрравословно, не слагайте никаква сол, и без нея царснката туршия се запазва мин. 2 години. За сърдечно болните това е възможност да се хапнат сладко без да се притесняват.
0
0
МимаВряща вода + мед!Меда си губи качествата над 36 градуса топла вода!
3
0
Отговор
Бурелски

2012-10-25, Оценка 4.0 от 5 за Туршия с камби, моркови и карфиол

Вместо препоръчваното тук стерилизиране, слагам на един компотен буркан - 820 мл. два аспирина.
1
0
Отговор
са

2012-09-15, Оценка 5.0 от 5 за Туршия с камби, моркови и карфиол

Браво
1
0
Отговор
тин

2011-09-12, Оценка 4.0 от 5 за Туршия с камби, моркови и карфиол

Точно така, бурканът е с вместимост 800 мл.

Най-популярните рецепти от категорията

Избрани

Подобни и изпробвани

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още от категориите

Още рецепти с

Домашна и бърза рецепта за Туршия с камби, моркови и карфиол. Намери ли това, което търсиш? Прегледай другите ни специалитети за Туршия с камби, моркови и карфиол. Избрани рецепти от българската и интернационална кухня. Препоръки как се приготвя Туршия с камби, моркови и карфиол в Готвач.бг - твоят кулинарен сайт с множество ястия, вкусотии, съвети и препоръки от нашите автори, на едно място.