Треска филе с хрупкава коричка

29/02/2016
Сия Рибагинаот Сия РибагинаМастър Шеф 5x
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо445
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Всички подправки смесете с нишестето, гриса и галетата. Рибните филенца оваляйте хубаво в сухата смес от двете страни.

Тавичка се покрива с алуминиево фолио или хартия за печене, намазва се с малко от зехтина и в нея се подреждат филенцата, отгоре се поръсват с малко зехтин и се пече за около 20 мин на 170 градуса.

Поднесете с картофена салата или зелена салата.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
15.03.2016 17:04
Обожавам панирани, бели риби! Чудесно изглежда с хрупкава коричка!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв