Треска филе с хрупкава коричка

29/02/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо766
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • риба треска - 4 бр. филе
  • риган - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • босилек - 1 к.л.
  • мащерка - 1 к.л.
  • черен пипер - 1 к.л.
  • галета - 100 гр.
  • царевичен грис - 50 гр.
  • нишесте - царевично, 50 гр.
  • сол - 1 к.л.
  • зехтин - 20 мл.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички подправки смесете с нишестето, гриса и галетата. Рибните филенца оваляйте хубаво в сухата смес от двете страни.

Тавичка се покрива с алуминиево фолио или хартия за печене, намазва се с малко от зехтина и в нея се подреждат филенцата, отгоре се поръсват с малко зехтин и се пече за около 20 мин на 170 градуса.

Поднесете с картофена салата или зелена салата.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
15.03.2016 17:04
Обожавам панирани, бели риби! Чудесно изглежда с хрупкава коричка!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв