Пълнени солени мъфини с чеснов сос

01/03/2016
Наталия Петроваот Наталия ПетроваГотвач 2x
Приготвяне60 мин.
Готвене20 мин.
Общо80 мин.
Порции9
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо371
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбока купа разбъркваме добре всички съставки за мъфините, като е важно содата и млякото да се смесят, преди да се сложат при останалите продукти.

Добавяме брашното постепенно, за да не се получи прекалено гъста смес (нито прекалено течна), след което разпределяме сместа във форма за мъфини (формата е специално за пълнени мъфини и кексчета).

Печем на 180-200 градуса за 20 - 25 мин.

Чесновия сос: В купа слагаме 1-2 капки олио и чесъна, разбъркваме добре, след това прибавяме млякото, майонезата и копъра и отново разбъркваме добре.

След като мъфините са изпечени, ги оставяме да изстинат. Кашкавалът и саламът се настъргват. Готовите мъфини пълним, като първо слагаме чаена лъжичка от чесновия сос, след това настърганите салам и кашкавал и украсяваме с чушката.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар