Питки със сирене и кашкавал

29/02/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф718302204
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции5 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 189
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното се смесва с бакпулвера и натрошеното сирене, добавя се яйцето и киселото мляко. Омесва се меко тесто, което трябва да е си почине 10 мин., след което се разделя на 5 топчета.

Във всяко топче от долната страна се прави дупчица и се слага парче масло.

Нареждат се в намаслена тава и се украсяват с парчета кашкавал и се поръсват с чубрица. Пекат се във фурна на 200 градуса.

Изкарват се и се покриват с кърпа.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

ВИЛИ-Виолета Матева
благодаря, Сия и аз така си мислех ,но исках да ни обясни авторката на снимката ,може и да е бързала затова да е объркано :))
0
0
Сия Рибагина
Сия Рибагина
02.03.2016 08:12
Защото е объркано при писането затова,Виле :)Няма логика да се прави отдолу и да се слага масло :)
Освен ако целта не е да подмаже тавата като изтече отдолу :):))
1
0
ВИЛИ-Виолета Матева
искам да питам защо се прави дупка от долната страна ,за първи път чувам дори и на добружанките се прави дупка отгоре и се слага малка бучака масло ,после може да украсяваме с парчета кашкавал и да поръсваме чубрица Рецептата ми харесва само това ме изненада ???
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв