Вкусна редена баница със сирене

02/03/2016
Теодора Мещерова
отТеодора МещероваПомощник Готвач1362315502
"Има някаква магия в мамината баница..."
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 235
  • Преглеждания за месеца147
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подходящ съд разбивате яйцата със щипка сол. След това добавяте киселото мляко и пак разбивате. Добавяте водата и олиото, разбивате и оставяте настрани.

Взимате си тавичка, която предварително сте намазнили и набрашнили и започвате реденето. Късате два листа от корите и ги подреждате на дъното. Поръсвате със сирене и поливате със заливката. Тази процедура се повтаря, докато не ви свършат корите. На последния ред не слагате сирене, а само заливка.

Печете в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 45-50 минути.

Когато е готова, я вадите от фурната, пръскате с малко вода и я оставяте под кърпа да се задуши.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Violeta Manusheva
Violeta Manusheva
24.12.2017 16:12
Благодаря за рецептата, стана невероятна при все, че правя баница за първи път.
1
1

Виж всички коментари или напиши такъв