Салата с булгур и кисели краставички

02/03/2016
Наталия Петроваот Наталия ПетроваГотвач 2x
"Представяме ви една изключително изискана, вкусна и най-вече зравословна салата с булгур и кисели краставички, която бързо се приготвя, но поема много вино "
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо991
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковите се почистват и заедно с булгура и лъжичка сол се слагат в тенджера с вряща вода. Варят се 10 - 15 мин. или до готовност.

След като са се сварят морковите и булгура, се изсипват в гевгир и се изплакват със студена вода.

Сварените моркови режем на ситно. На ситно нарязваме и краставичките и лука.

В дълбока купа се сипват булгура, морковите и лука, след това слагаме според предпочитанията щипка черен пипер, сол и наситнен магданоз.

Можем да добавим супена лъжица зехтин или олио.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар