Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Рулца»Рулца с бекон на скара

Рулца с бекон на скара

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
6421k2162k1
Рулца с бекон на скара1 / 3
03/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"Искате ли да си приготвите нещо на бързо? Тези рулца са перфектното мезе както за вино, така и за ракия"

Необходими Продукти

  • бекон - 10 слайса
  • сирене - 100 г
  • кашкавал - 100 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бързо, лесно и много вкусно мезе за бира!

За целта ви трябват само три продукта - бекон, малко сирене и кашкавал за финес. Ако сиренето е солено, предварително го оставете за кратко във вода, да се откисне.

Ако не обичате бекон, винаги можете да го замените с шунка или филе.

Нарежете кашкавала и сиренето на умерено тънки правоъгълници. В началото на всеки слайс сложете по парче сирене и кашкавал едно върху друго.

Завийте на стегнато руло и сложете на шиш.

Печете на скара или грил тиган до получаване на приятен загар и разтопен кашкавал.

Внимание! Винаги консумирайте със студена бира и весела компания!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: