Супа Борш

08/07/2011
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"И да не забравите сметаната, защото какъв ще бъде този борш без сметана?"
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо44 406
  • Преглеждания за месеца219
  • Преглеждания за седмицата25
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете картофите и ги нарежете на парчета. Залейте ги с 2 ч.ч. вода и заедно с универсалната подправка ги сложете да се варят. Сварените картофи пасирайте и добавете към тях накълцаните или настъргани зеле, морков, лук, и червено цвекло.

Прибавете и зехтина и всичко се задушава за около 15 минути. Прибавете размитото в малко вода доматено пюре и долейте 1 литър гореща вода. Оставете Борш-а да се довари и подправете с накълцан магданоз.

Поднесете порция супа Борш с лъжица заквасена сметана.


подобни рецепти тук

5 6
4 8
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

лина
лина
22.01.2015 18:05
Май не виждате започва с него
2
2
красимир
красимир
30.12.2014 13:32
Борш без червено цвекло не е борш....
1
1
Иван Карагьозов
Иван Карагьозов
21.02.2014 11:00
А не забравихте ли цвеклото, майстори
4
1

Виж всички коментари или напиши такъв