Супа от агнешка главичка

Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
19/06/2011
"Ароматна супичка с агнешка главичка, която е чудесен избор дори и за закуска!"
Приготвяне15 мин.
Готвене70 мин.
Общо85 мин.
Порции2
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
Статистика
  • Преглеждания общо38 063
  • Преглеждания за месеца150
  • Преглеждания за седмицата35
  • Рейтинг3,4 от 5

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 1 или 2 агнешки главички
  • лук - 1 глава
  • брашно - 1 - 2 с.л.
  • масло - 2 с.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • кисело мляко - 2 с.л.
  • яйца - 1 - 2 броя
  • оцет - 1 с.л.
  • черен пипер
  • сол
  • магданоз - накълцан, за гарниране

Приготвяне на Супа от агнешка главичка

Агнешките главички се сваряват до готовност, след което се обезкостяват.

Накълцаният лук запържете в сгорещеното масло и прибавете брашното, след което разредете запръжката и я добавете към прецедения бульон и агнешкото месо. Сложете да се вари за около 10-тина минути и свалете от огъня. Застройте супата с разбитите яйца, кисело мляко и оцет. Поднесете супата от агнешка главичка с черен пипер и ситно накълцан магданоз.[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

3.4
Общо 14 гласували
5 5
4 2
3 2
2 3
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Най-популярните рецепти от категорията

Подобни и изпробвани

Избрани

Gotvach.bg във Фейсбук

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още от категориите

Още рецепти с