Парти хапки с риба тон

04/03/2016
Наталия Петроваот Наталия ПетроваГотвач 2x
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции20
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 638
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Франзелите се нарязват на филийки с дебелина около 1-2 сантиметра.

Рибата се изкарва от консервата, оцежда се от бульона и в дълбок съд се накъсва на ситни парченца.

Лукът и магданозът се нарязват на много ситно и се прибавят към рибата, разбърква се добре и се прибавя майонезата.

По желание може да се добави и малко сол. След това с получената смес намазваме мини филийките и украсяваме с маслини.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар