Парти хапки с риба тон

04/03/2016
Наталия Петрова
отНаталия ПетроваГотвач3526692562
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции20
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 227
  • Преглеждания за месеца67
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Франзелите се нарязват на филийки с дебелина около 1-2 сантиметра.

Рибата се изкарва от консервата, оцежда се от бульона и в дълбок съд се накъсва на ситни парченца.

Лукът и магданозът се нарязват на много ситно и се прибавят към рибата, разбърква се добре и се прибавя майонезата.

По желание може да се добави и малко сол. След това с получената смес намазваме мини филийките и украсяваме с маслини.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар