Баница с праз и зеле

05/03/2016
Надя
отНадяНовак21132
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо866
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера се слага зелето, полива се с вряла вода и се оставя да поври 30 мин.

В дълбок тиган се запържва изчистеният и нарязан праз. Към него се прибавя свареното изцедено зеле. Дръпваме тигана от котлона. Прибавяме сиренето, 2 яйца и киселото мляко.

Намазняваме тавичка. Върху 1 лист напръскваме олио, поръсваме с плънката, навива се на руло и се слага в намазнена тавичка.

Така процедираме с другите листа и слагаме баницата да се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30 мин. или до получаване на златист цвят.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар