Патладжан с плънка

ВаняВаня
Чирак
11830041442
Патладжан с плънка1 / 4
04/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
1
"Лятото ни е любимият сезон, защото можем да си похапваме редовно ей такива вкусотии"

Необходими Продукти

  • патладжани - 300 г
  • извара - 50 г
  • кашкавал - 50 г
  • За плънката
  • патладжан - 150 г, изпечен
  • чушки - 50 г, печена
  • домати - 50 г, печен
  • чесън - 1 скилдка
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжанът се разрязва хоризонтално, издълбава се и се запича в загрята фурна за 10 минути при 200 градуса.

Плънката се приготвя, като кьопоолуто от смлените продукти и половинките патладжан се пълнят с него.

Отгоре се наръсват изварата и настърганият кашкавал.

Предястието се запича в загрята фурна 6-7 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Потребител#326894
Потребител#326894
Невероятно вкусно!
21.05.2023 22:47